Tockabjär | Arkitektur
Välkommen till Tockabjär, Brösarp, Österlen. Här skapar vi ett unikt naturboende mitt i bokskogen. Livet nära källan.
Tockabjär, tockabjar, naturboende, hus, österlen, brösarp, villor, källan
17321
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17321,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive

Ett av Sveriges modernaste villabyggen. Ändå växer det mossa överallt.

Tockabjär är en nyckelbiotop, en urskog med viktiga naturvärden och speciella ekologiska förhållanden. Så här gäller det förstås att gå varsamt fram.
Vi tänker oss att husen ödmjukt och försynt får ”smyga” sig in i miljön. Möjligen får vi be en och annan myra eller skalbagge att maka på sig lite, annars är det naturens ursprungliga plan som gäller.
Här skapas ett nytt bostadsområde, eller snarare en liten by, på 25 tomter. Ett boende som i samklang med skogen, havet, hederna och de fria vindarna. Här möts stilren modern arkitektur och svensk byggnadskonst i ljuv förening. Ett fantastiskt 1-plan stenhus med modern och välgenomtänkt planlösning, spatiösa ytor och vackra ljusinsläpp. Trevligt vardagsrum med charmig kamin, kök med matplats, tre sovrum, två badrum, arbetsplats, tvättstuga och naturtomt med stort trädäck. Var med från början och skapa din dröm!
IMG_1529

Johan Eriksson

Fastighetsmäklare
Restate

Ett boende som blir i samklang med skogen, havet, hederna och de fria vindarna.