[vc_row][vc_column][vc_column_text]I legendernas värld Chima kämpar stammarna om makten över chi. Vi beger oss ut att finna denna ädla kristall. Är chi samma som ki? Är vår grannby Kivik en vik full av chi? Eller är det månde Killehuskvartsit med sina inströdda fjäll av glimmer alla barn är så besatta av. Nu söker vi svaren!

Vilken 6-åring gillar inte Lego? Ett av de senare tillskotten i den danska leksaksjättens arsenal är Lego Chima, där just olika djurstammar kämpar om makten över en magisk kristall de kallar chi. Att då fråga sin Legotokige son om han vill följa med ut på en runda med mountainbike och leta efter chi är som att fråga vilket barn som helst: Vill du ha godis?

Det blev en fin runda i kvällssolen och nog hittade vi chi alltid. Det finns massor under det klara vattnet vid Tockabjärs källa.

/Fabian Rimfors

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_gallery type=”flexslider_fade” interval=”3″ images=”15562,15564,15563,15566″ onclick=”link_image” custom_links_target=”_self” column_number=”2″ grayscale=”no” choose_frame=”default”][/vc_column][/vc_row]


0 Comments

Lämna ett svar

Avatar placeholder

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.