[vc_row][vc_column][vc_column_text]Den vackraste tid är nu. Ja, man tycker så några gånger om året, att vackrare än så här blir det inte. Tog bergscykeln en vända upp mot Verkasjön och möttes av en sådan där färgsprakande höstdag som etsar sig fast i minnet. Jag hade ju så klart detta på känn, och det var ju en av anledningarna till att jag gav mig i väg på denna svettiga runda. Bokar och lönnlöv hade dessutom skvallrat hela vägen från Tockabjär till Alunbruket om vad som väntade vid den stilla sjö som gett namn åt den å som gränsar till vår lilla by.

Vägen hem mot Brösarp tog jag Skåneleden, genom djupa bokskogar som i takt med att klorofyllen försvinner får samma gnistrande kulör som de brandgula ledmarkeringarna. Från höjder är det lätt att njuta sådana här dagar, därför cyklar jag över Brösarps norra backar innan jag viker hem.

Nej, vackrare än så här blir det inte. Inte förrän Kung Vinter kommer, men det är ju inte så långt kvar till dess, och kanske sitter löven kvar någon helg till.

/Fabian

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”16005″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]


0 Comments

Lämna ett svar

Avatar placeholder

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.