Nu är det gröna guldet i skogen som bäst. Spröda, pigga blad som tittar upp ur marken och en doft som skvallrar redan på avstånd. Ramslök finns det gott om runt Brösarp och i dag var det 6-åringen och morfar som sprang på det under sin orienteringsbana (Swedish League hade sin andra etapp väster om Brösarp i dag). De struntade i det då, men återvände med påse på eftermiddagen och därför blir det ramslökspesto till de ugnsrostade grönsakerna i kväll. Blåbären som gömmer sig i efterättspajen plockades för ett knappt år sedan, bara ett stenkast från där ramslök och orienterare trängdes tidigare i dag.


0 Comments

Lämna ett svar

Avatar placeholder

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.