[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Granar smakar alla lite olika. En del smakar bittert och stickigt, men många har den där perfekta balansen mellan frisk syrlighet och vuxen beska. Riktigt gott och en spännande smak, något som vore slöseri att inte göra något gott av. Det är de ljusgröna späda granskotten jag pratar om. Du kan paketera denna vilda smak av skog på många sätt: göra te, brygga öl, ha i smoothie och sallader, eller varför inte en wok. Men det som är populärast i vårt hem är granskottssirap. Och det är busenkelt.[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” position=”center” width_in_percentages=””][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][vc_single_image border_color=”grey” img_link_target=”_self” image=”15546″ img_size=”full” img_link_large=””][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator type=”transparent” position=”center” width_in_percentages=””][vc_column_text]

Granskottssirap – recept

[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” position=”center” width_in_percentages=””][vc_column_text]Fyll en burk med nyplockade granskott. Välj ett gott socker (eller honung) och häll över, hela vägen upp. Skaka så att det blandas väl. Ställ burken i ett fönster och vänta en månad. Du kan även varva med skivad citron i lager med granskotten.

När sockret är upplöst plockar du ur granskotten (supergoda som snacks) och du har en grymt god granskottssirap. Recept kommer på passande kokospannkakor.

/Fabian Rimfors[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” position=”center” width_in_percentages=””][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Sju anledningar att käka granskott

[/vc_column_text][ordered_list]

  1. Granskott är exceptionellt rika på C-vitamin
  2. Granskott innehåller karotenoider
  3. Granskott är rika på mineraler som kalium och magnesium
  4. Granskott användes förr mot hosta och halsont
  5. Granskott innehåller mycket klorofyll, vilket transporterar syre till cellerna, neutraliserar fria radikaler, håller blodsockret i balans och främjar sårläkning
  6. Granskott är gott
  7. Granskott ger dig en anledning att komma och är gott snacks på löprundan

[/ordered_list][vc_separator type=”transparent” position=”center” width_in_percentages=””][vc_single_image image=”15547″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_separator type=”transparent” position=”center” thickness=”50″ width_in_percentages=””][/vc_column][/vc_row]


0 Comments

Lämna ett svar

Avatar placeholder

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.