[vc_row][vc_column][vc_column_text]Det står en mystisk skåpbil bakom macken i Brösarp. Kanske en av världens mest bekanta och kända skåpbilar dessutom. Det är den färgglada The Mystery Machine – Mysteriebilen. Vad gör den här? Eller rättare sagt, vad gör Scooby-Doo och Mysteriegänget här? Är Schaggy, Daphny, Velma och Fred ett nytt mysterium på spåren? Med den nya Legofilmen Scooby-Doo!: Haunted Hollywood är de ju på gång igen.

Utanför Gunnels Kläder ligger en lämning efter Homer Simpson, en överkörd Duff beer. Är det självaste Homer som förvillat sig bort och gått vilse i Brösarp? Har han druckit för mycket Duff och somnat i en villaträdgård? Han har ju varit ute i verkligheten och irrat runt förr.

Körsbärsdalen ligger inte långt borta. Är det månde Bröderna Lejonhjärta som Scoobie-Doo och Mysteriegänget är här för att rädda undan Tengil och hans soldater? Det är visserligen länge sedan Astrid Lindgren var här och spelade in filmen i Nangijala, men i morgon ju har pjäsen Bröderna Lejonhjärta premiär på Kristianstad Teater. Kanske är Skorpan och Jonathan på nostalgitripp i sina gamla hemtrakter, glömde åka till teatern för genrepet, och nu är Scoobie-Doo är här för att hitta dem och hämta tillbaka dem?

Eller är det en speciell sportbil Mysteriegänget letar efter? Top Gear, den amerikanska versionen, var här och fikade på Café Smulan, visserligen för ett helt år sedan. Körde Top Gear vilse med den Ängelholms-tillverkade Koenigseggen den där dagen när de svängde ut från fiket på Albovägen i riktning mot Brösarps södra backar?

Scooby-Doo, where are you? Varför har ni parkerat er Mystery Machine bakom macken i Brösarp?

Foto Koenigsegg: Café Smulan

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_gallery type=”flexslider_fade” interval=”3″ images=”16852,16851,16867,16868,16863,16864″ onclick=”link_image” custom_links_target=”_self” column_number=”2″ grayscale=”no” choose_frame=”default” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_video link=”https://youtu.be/hTq6nwO4oJU”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_video link=”https://youtu.be/OxZtqK18L3U”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_video link=”https://youtu.be/iE1JxX_zCLg”][/vc_column][/vc_row]


0 Comments

Lämna ett svar

Avatar placeholder

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.